PÄR GRINDVIK EN LUKE SLATER IN FUSE DEZE ZATERDAG

Haal je agenda uit want deze zaterdag nodigt Fuse, de legendarische club in Brussel, twee pijlers uit de internationale techno scene: Luke Slater en Pär Grindvik.

Na 25 jaar Fuse in Palais 12 en een line-up die de grootste festivals waardig is, gaan we terug naar de club met, deze keer, een zeer fijne selectie van artiesten uit de techno scene. Initiate, kondigt ons alvast de aanwezigheid van het label Hypnus en zijn oprichter Ntogn voor het einde van de maand maar deze zaterdag zijn twee andere belangrijke artiesten die uitgenodigd zijn door Fuse : Pär Grindvik en Luke Slater.

Luke Slater is een vaste gast in Berghain en is lid van het prestigieuze Ostgut Ton-label. Op 12-jarige leeftijd was hij drummer voor een progressieve rockgroep. Hij ontdekt elektronische muziek, house en techno gedurende zijn tiener jaren. Hij bracht zijn eerste tracks uit in 1989, gevolgd door vele titels onder verschillende pseudoniemen (Clementine, 7th Plain, Planetary Assault Systems, etc.). De Engelse artiest heeft al meer dan 30 jaar carrière en zijn betrokkenheid bij de techno-omgeving heeft zeer waarschijnlijk een grote beïnvloed.

Pär Grindvik is ondertussen de oprichter van het prestigieuze label “Stockholm LTD”. De Zweedse artiest, zoals Luke Slater, is sinds de jaren 90 een belangrijk figuur in de technoscene. Hij tekende op vele labels, variërend van de meest bekende zoals Drumcode en Dystopian, naar de fijnste, zoals Semantica. Zijn muzikale universum is fijn bewerkt en herkenbaar, wat de techniek betreft, is het onbetwistbaar …

Vanwege de kwaliteit van zijn sets, zijn selecties en zijn producties, is Pär Grindvik een artiest wat in de club moet gezien worden.

Naast deze twee internationale figuren zullen we twee prominente leden aantreffen van de lokale Belgische en Brusselse scène, Pierre, resident van Fuse, bekend om zijn meesterschap in zijn sets en Pattrn.

Pattrn, wiens echte naam Brice Deloose is, die al vele jaren heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de elektronische en technoscene in België. Hij is ook de mede-oprichter van het festival Brussels Electronic Marathon. Zijn muzikale universum, rijk aan zijn verschillende invloeden, leent zich perfect voor de line-up van deze avond die als onvergetelijk beschouwt kan worden.

Dus we zien elkaar weer deze zaterdag vanaf 23u uur in Fuse. Pre-sales kosten 10 euros en zijn beschikbaar op de officiële website van Fuse: www.fuse.be

Dutch translation by Thibault Heineken
More Stories
ITW : A. BREHME [SONATA FORMA]