DE NIEUWE V.A. “NORITIAN MYSTERIES” VAN NORITE IS UIT [PREMIERE]

Vorige week bracht het Belgische label Norite een nieuwe “Various Artists” uit, rijk aan een grote selectie van 15 nummers.

Belgische en internationale artiesten mengen zich in deze compilatie die tussen ambient en techno evolueert. We vinden namen die al op het label zijn en enkele nieuwe, zoals de Belgische SIWEI of de Zwitserse artiest Opuswerk. We zullen ook de samenwerking tussen merken Lunar Convoy, mede-oprichter van het label en Ymir, opkomende artiest die al een paar maanden geleden al getekend had met een opmerkelijke EP.

PVNV, Franse artiest en lid van het Parijse label “Taapion Records” tekent ook een nummer op deze compilatie. Zijn muzikale universum komt perfect overeen met dat van Norite. Hij was  in 2018 naar de Norite-labelnacht gekomen, de release van één van zijn tracks op het label is dus vanzelfsprekend.

Tracklist:
1. Vâyu – Luduan
2. Opuswerk – SEADD
3. Antonio Vazquez – Estratos
4. Ymir & Lunar Convoy – Kairomancy
5. Foreign Material – The White-Bleeding Spear
6. Sofus Forsberg – Blue Eye Falling
7. The Alchemical Theory – Recondito
8. Alume – Twu’a Ta
9. Simone Bauer – La Quiete
10. Matilda – Polaris
11. PVNV – Pandonium
12. 9beats – Mintaka
13. Saphileaum – Lords Of The Seven Rays
14. Siwei – TMWHTO
15. Shoal – Root
__

Norite heeft duidelijk de volwassenheid bereikt met een duidelijk universum en een mooie visie op techno. We ontdekken een echte rode lijn in hun selectie van nummers en artiesten.

Deze nieuwe compilatie is te vinden op Bandcamp of  een limited edition “double CD”.

More Stories
ITW : PARALLEL CIRCUIT [FORM AND FUNCTION, VOLTAGE]