KIM BJORN KOMT TERUG MET EEN NIEUW BOEK, “PEDAL CRUSH”

Na ‘Push Turn Move’ en ‘Patch & Tweak’ komt Kim Bjorn terug met een nieuw boek, “Pedal Crush”, deze keer toegewijd aan de effectpedalen.

Voorheen toegewijd aan gitaristen, deze kleine dozen met effecten zijn al lang binnengevallen in de setups van vele andere muzikanten. Door dit boek, Kim Bjorn, geholpen door KNOBS, expert in het veld, zal ons de oneindige mogelijkheden laten ontdekken die de effecten pedalen aanbieden.

Het belangrijkste idee van “PEDAL CRUSH” is inderdaad om het universum van effectpedalen te verkennen en laten zien hoe alle muzikanten ze op een creatieve manier kunnen gebruiken. Producers, dj’s, muzikanten, zangers, iedereen zal een creatieve manier in vinden om deze doosjes te gebruiken.

“Ik ben altijd verliefd geweest op effectpedalen en ik wil allerlei muzikanten inspireren om hun geluid creatief te modelleren, met deze apparaten die zowel cool als tactiel zijn. De effectpedalen kunnen verrassend unieke resultaten geven door een paar knoppen te draaien op een goed ontworpen pedaal” Kim Bjørn.

Het boek bevat alles wat je moet weten, voor beginners pedalen tot de meest geavanceerde concepten, geschiedenis en specifieke soorten pedalen. Hij presenteert zowel populaire pedalen en ook zeldzame. Velle tips en trucs, opnieuw rijkelijk geïllustreerd, zoals de vorige twee boeken van Kim Bjorn.

Het boek is nog niet uit maar is beschikbaar voor pre-order via het platform Kickstarter. Het spreekt voor zich dat crowdfunding een echt succes is, het doel is al lang bereikt.

Dutch translation by Thibault Heineken
More Stories
PÄR GRINDVIK EN LUKE SLATER IN FUSE DEZE ZATERDAG