Keller, een nieuwe techno ervaring in Gent

Keller. Een naam om te onthouden, klaar om lawaai te maken in de Amigo Club te Gent.

Eén van de stichtende leden, Border One, bracht zijn eerste EP uit in 2015 op Wolfskuil Records en wordt snel opgemerkt door het prestigieuze label van Stockholm “Ltd”. De artiest reist door de clubs van België en biedt zijn eigen stijl aan, rijk aan modulaire synthesizers sounds die bijzonder herkenbaar zijn.

Dit nieuwe concept zal de alliantie zijn met Seba Lecompte, die genoeg heeft gereisd om uit te zoeken wat het publiek deze zaterdag nodig heeft. De Belgische artiest cumuleert nu al 22 jaar carrière met België als begin en vervolgens Europa. Hij wordt vooral gekenmerkt met met zijn sets die een energie bevat die van elders komt. Aan zijn ervaring voegt men ook zijn residentie en zijn belangrijke rol toe aan de betreurde Gentse Club, Decadance.

De twee muzikanten zijn geallieerd om een puur event aan te bieden die in de tradities van de technoscene zal zijn. We zullen je adviseren om “je smartphone en je ego thuis te laten”. Dit, om ten volle te profiteren van een technosymfonie rijkelijk aangevuld met visual arts.

All info here, on Keller Facebook page and on the event. This saturday, march 30.
Location: Amigo – Stapelplein 31, 9000 Gent | Doors: 23h | Entrance: 5€

Dutch translation by Thibault Heineken
More Stories
ITW : NEILA [DEEPHEAT RECORDS]