Eternal Friction Records kondigt nieuwe release aan [PREMIERE]

Het Belgische label Eternal Friction Records kondigt een derde release aan, die op 8 maart wordt uitgebracht. Na Shulgin en Dark Quadrant verwelkomt het label een nieuwe getalenteerde artiest, Norbak. De Portugese producer is binnen enkele maanden bekend geworden met kwaliteit releases, onder verschillende labels, waaronder Edit Select.

Deze nieuwe EP is gebaseerd op twee originele tracks van Norbak, “Modus Operandi I” en “Modus Operandi II “, beide vergezeld van 3 fijn bewerkte remixen.

Het eerste deel van de EP, met het nummer Modus Operandi II en de remix van Svarog, is georiënteerd in een zwevend universum met zeer sfeervolle techno. Svarog bevestigt zijn uitmuntendheid door een remix met respect voor het originele nummer, terwijl hij zijn eigen kunst sublimeert.Het tweede deel van de EP, met de remixes van Stanislav Tolkachev en Pursent, is een meer agressieve techno, waardoor de EP echt veelzijdig is, terwijl hij een fijn gedefinieerde lijn behoudt. De remix van Pursent mixt percussie en organische atmosferische geluiden, die van Stanislav Tolkachev, is gericht op complexe & agressieve ritmes.

Eternal Friction Records is nog steeds een jong label, maar in slechts drie releases wist het een solide selectie van artiesten te winnen. Er is zeker een mooie toekomst voor het label en de oprichter ervan, ook bekend als Kenchantment.

Dutch translation by Thibault Heineken
More Stories
KIM BJORN KOMT TERUG MET EEN NIEUW BOEK, “PEDAL CRUSH”