Dour blijft zijn line-up onthullen

Zoals elk jaar biedt Dour van week tot week een golf nieuwe namen aan voor een steeds indrukwekkender en eclectische line-up. Dit jaar is geen uitzondering op de regel, met minder dan een kwart van de line-up onthuld, is het internet al op dol geslagen.

Aan de kant van de elektronische muziek zijn al enkele namen onthuld, waaronder enkele leuke verrassingen die net deze dinsdag gevallen zijn. Het Bicep-duo is een van de meest verwachte namen, hun live in Printworks (Londen) is voor een deel de oorzaak van deze rage. Misschien een teleurstelling, we krijgen een DJ-set en geen live. Maar David August zal dit goedmaken met zijn nieuwe live set. Een verwachte terugkeer naar Dour na een sterke indruk in 2016.

Wat de technoscene betreft, zullen fans van grote kicks niet teleurgesteld zijn. Aan de ene kant met artiesten, bekend van hun explosieve DJ-sets, zoals I Hate Models, Paula Temple of Anetha en aan de andere kant, met diepere artiesten en een meer commerciële trend, zoals Tale Of Us, Solomun en Kölsch. Zonder de grotere headliners te vergeten, Richie Hawtin en Nina Kraviz.

Dit jaar vindt Dour plaats van 10 tot en met 14 juli. Vroege vogels tickets zijn beschikbaar tot 31 januari om 20 uur.

More Stories
Dour : 30th anniversary, time for changes.