ABOUT

InDepth is een online media, gevestigd in Brussel, gewijd aan de Belgische elektronische scène en gericht op een breed scala aan muzikale subgenres, met name gerelateerd aan techno.

Ons verhaal

Sinds 4 jaar wil InDepth de Belgische elektronische scène promoten. Het project werd geboren in de vorm van een wekelijkse radio-uitzending, in FM uitgezonden. Een paar een maanden later werd een eerste versie van het webmagazine geboren en een eerste reeks podcasts uitgezonden. Het is eindelijk in 2018 dat InDepth een media wordt door een compleet online platform met interviews, recensies, exclusieve podcastseries en video’s.

Ons doel

Door lokale artiesten en de underground scene als geheel te ondersteunen, proberen wij een positieve bijdrage te leveren door artiesten, collectieven, labels en evenementen meer zichtbaarheid te geven. Bovendien is onze inhoud altijd van hoge kwaliteit om onze lezers een unieke en optimale ervaring te bieden.

Vennootschap

Stuur voor elke vorm van partnerschap of sponsoring een e-mail naar info@indepth.be. We staan open voor alle voorstellen, zolang het gerelateerd blijft aan de wereld van elektronische muziek, geluid in het algemeen, kunst, cultuur, pers en / of de evenementen.

Join us

Je bent vertrouwd met de Belgische elektronische scène, je gaat veel uit, ben je fotograaf, videograaf of gewoon een muziekliefhebber? Je zou willen bijdragen aan de verschillende InDepth-projecten? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar info@indepth.be om ons te vertellen op welk gebied je ons kunt helpen.